Benin International Salsa Festival

173
Benin International Salsa Festival

2018 was a success. Next edition is planned to be the highest level!
If you are a Salsa, Kizomba, Semba, Bachata or Afrohouse dancer and lover, Cotonou is the place to be in 2019!

We will welcome you in Benin in February from 11th to 17th for 7 days of fun and unforgettable memories!
Come discover this great country with his historical cities and share your passion with many other dancers coming from all over the world.
You will have an incomparable stay with activities such us: workshops with the best teachers, social & parties with crazy djs, live band show, pool party, beach party, tourism trips, and our special kitchen & tasting so, make sure you book your pass now!

Venue
Majestic Salle Des Fetes (Cotonou)

What’s New
This Year We Planned For You
More Workshops
More Parties
More Teachers And Performers
More Tourism Trips
More Activities
More Live Band Show
More Fun

DJs
DJ Berry (Ghana). DJ Gabi (France). DJ Reyna (Usa). DJ Steve (Benin). More Will Be Announced Soon

Artists
Terry & Cécile (France). Sinclair Giggaboy (Ghana). Adeline (France). Bienvenu & Judy (Bénin). Jimmy Yoon Usa. Danay Bustamente (Cuba). Miky & Mina (Gaudeloupe). Ice & Uk (Nigeria). Steven Berry (Ghana).
Bideni & Blessing (Nigeria). Della (Congo). A-jun (Japon). Milord Doe (Ghana). Kia (Allemagne). Laouni & Sadia (Togo).Chefiatou (Cote D’ivoire). Korede & Nneka (Nigeria). Robert Klah (Ghana). Judy Et Marcy (Benin). Essel & Enry (Benin). Buddy & Blessing (Nigeria). Ecole Des Stars Et Starlettes De L’ecole Alpha (Togo). Bienvenu & Lidvine (Benin). Steve (Benin). Hermann (Bénin). Harold Billy (Bénin). Bammy & Uche (Nigeria). More Will Be Announced Soon

Workshops
More than 30 hours of Workshop are planned for you with our teachers coming from all over the world. More details are coming soon…

Parties
Sunday: Pre-party 8pm – 12pm / 20h – 0h
Monday: 8pm – 12pm / 20h – 0h
Tuesday: 8pm – 12pm / 20h – 0h
Wednesday: 8pm – 6am / 20h – 6h
Thursday: 10pm – 6am / 22h – 6h
Friday: 10pm – 6am / 22h – 6h
Saturday: 8pm – 6am / 20h – 6h
Sunday: 8pm – 12pm

Tourism
Two famous cities to visit
Tuesday: Ouidah 9am – 4pm / Mardi 9h – 16h
Wednesday (Living Cotonou) to Thursday (Coming Back) : Ketou

Others Activities
Pool Party : Wednesday 5pm – 12pm At Residence Celine Hotel Of Ketou
Beach Party : Sunday 10am – 6pm / Dimanche 10h – 18h
Kitchen & Tasting: Monday & Friday 10am – 2pm

Passes
Vip Pass (All 7 Days Activities) 75000 Fcfa -129 Euros
Full Pass (Workshop+Party From Monday To Sunday) 40000 Fcfa – 72 Euros
4 Days Pass (Workshop+Party – Thursday, Friday, Saturday, Sunday) 30000 Fcfa – 55 Euros
3 Days Pass (Workshop + Party Friday, Saturday, Sunday) 25000fcfa – 49 Euros
One Day Pass (Workshop + Party) 5000 Fcfa – 10 Euros
Grand Party Pass 20000 Fcfa – 38 Euros
Party Pass 5000 Fcfa – 10 Euros
Tourism At Ouidah 20000 Fcfa – 38 Euros
Tourism At Ketou 35000 Fcfa – 65 Euros
Kitchen & Tasting 10000 Fcfa – 20 Euros
Beach Party Pass 5000 Fcfa – 10 Euros

*Special prices are offer for teams of 10 persons and more

For any information, please join us by Whatsapp on:
(+1) 240 467 49 89.

You can also send e-mail on:
bisaf2018@gmail.com.

Or call us:
(+229) 95 06 60 37.